Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡάφι ροής χαρτοκιβωτίων

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος

Είμαι Online Chat Now

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος
βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος

Μεγάλες Εικόνας :  βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Ironstone
Πιστοποίηση: ISO9001,ISO14001,CE,AS4084,etc.
Αριθμό μοντέλου: Μεσαίας ισχύος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 μονάδες
Τιμή: $45.00 - $75.00/Units
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος με τη διαφανή πλαστική ταινία τεντωμάτων και ζαρωμένος
Δυνατότητα προσφοράς: 600 μονάδα/μονάδες ανά Εβδομάδα

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος

περιγραφή
Τύπος: Σύστημα ροής χαρτοκιβωτίων Υλικό: Χάλυβας
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προστασία διάβρωσης Χρήση: Βιομηχανική αποθήκευση
Βάθος: 10004500mm Ικανότητα βάρους: 300-800kg
Πλάτος: 10003000mm Ύψος: 25007500mm
Επεξεργασία επιφάνειας προϊόντων: Υψηλός - επίστρωμα ποιοτικών εποξικό ηλεκτροστατικό σκονών Σχέδιο προϊόντων και κώδικας παραγωγής: Ασφάλεια προτύπου AS4084 σε Αυστραλό και FEM10.202 στην Ευρώπη
Χρώμα προϊόντων: RAL5017 (μπλε κυκλοφορίας), RAL2004 (πορτοκάλι), RAL7034 (ανοικτό γκρι), κ.λπ. Πιστοποιητικά επιχείρησης: AS4084 δοκιμή σε Αυστραλό, ISO9001-14001, το CE, κ.λπ.
Λιμένας: Λιμένας του Ναντζίνγκ

 

Επισκόπηση προϊόντων

Περιγραφή

 

Το ράφι ροής βαρύτητας είναι ένα είδος ζωντανής λύσης storgae με την ικανότητα υψηλής πυκνότητας και χαμηλής ενέργειας κατανάλωσης με να εκμεταλλευτεί τη βαρύτητα. Η χρησιμοποίηση έκλινε τις ράγες που εξοπλίστηκαν με τους κυλίνδρους χάλυβα, τα προϊόντα που συσκευάζονται στις παλέτες ή τα χαρτοκιβώτια μπορούν να γλιστρήσουν κάτω στο μέτωπο κόλπων του ραφιού ροής βαρύτητας αυτόματα. Έχοντας δύο χωριστές πλευρές για τα προϊόντα που φορτώνουν και που ξεφορτώνουν, το ράφι ροής βαρύτητας ακολουθεί μια πρώτη -/πρώτα - έξω αρχή περιστροφής αποθεμάτων (FIFO) που είναι κατάλληλη για τα προϊόντα με τη μικρή ποιοτική εγγυητική περίοδο. Προκειμένου να αποκτηθεί η κίνηση αγαθών ελεύθερα και ακίνδυνα, ο βασανισμός πρέπει να εξοπλιστεί με το φρένο εάν η κλίση είναι μακριά. Επιπλέον, οι διαχωριστές και οι απομονωτές που εγκαθίστανται στο χαμηλότερο όριο χύνουνε είναι επίσης απαραίτητοι για τον ασφαλή και αποδοτικό χειρισμό από τα forklifts ή τους εργαζομένους.

 

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 0

Πλεονεκτήματα

 

     

1. Το σύστημα αποθήκευσης ροής βαρύτητας αξιοποιεί πλήρως το επίγειο διάστημα και προσφέρει την πυκνότερη μεγάλη χωρητικότητα που έχει μόνο δύο διαδρόμους για τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

2. Το σύστημα βασανισμού ροής βαρύτητας παρέχει βελτιωμένος την κατευθείαν βαλμένη και παραγωγικότητα επιλογών δεδομένου ότι τα προϊόντα μπορούν αυτόματα να κινήσουν προς τα εμπρός να απαιτήσουν λιγότερο το χρόνο υλικού χειρισμού.

 

3. Το σύστημα ροής βαρύτητας προσφέρει ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους με τη μείωση της χρήσης των forklifts. Συγχρόνως, η ζημία προϊόντων μειώνεται πολύ με τον έλεγχο της ταχύτητας κυλίσματος.

  

4. Το σύστημα ραφιών ροής βαρύτητας λειτουργεί σε πρώτη -/πρώτα - έξω βάση (FIFO) που είναι κατάλληλη για τα γρήγορα προϊόντα κύκλου εργασιών και τα ομοιογενή προϊόντα με τις μεγάλες ποσότητες.

 

5. Ο βασανισμός ροής βαρύτητας μπορεί να είναι συμβατός με το διάφορους εξοπλισμό χειρισμού και τις εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας τα διευθετήσιμα συστατικά και τα εξαρτήματα που είναι απλός να συγκεντρωθούν και να εγκατασταθούν.

6. Τα συστήματα αποθήκευσης ροής βαρύτητας είναι κόστος-effctive με να περιορίσουν τη δαπάνη στο διάστημα, το εργατικό δυναμικό και τις χρησιμότητες.

 

 

Διαμόρφωση συστημάτων

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 2

1. Λειτουργώντας σε πρώτη -/πρώτα - έξω βάση, αυτό ζωντανός βασανισμός παρέχει εξαιρετικά τα υψηλά επίπεδα της πυκνότητας αποθήκευσης σε μια δεδομένη περιοχή που αποβάλλει τους περιττούς διαδρόμους.

2.  Τα προϊόντα τοποθετούνται επάνω στις σταθερές παρόδους των κεκλιμένων κυλίνδρων βαρύτητας που τίθενται σε μια σταθερή κλίση. Το ληφθε'ν σύστημα ροής παλετών για παράδειγμα, όταν λαμβάνεται η πρώτη παλέτα από το πρόσωπο επιλογής, η επόμενη παλέτα θα κυλήσει στη σωστή θέση που ταΐζεται από τη βαρύτητα, ενώ το απόθεμα ξαναγεμίσματος θα φορτωθεί στο ανώτερο όριο της παρόδου συγχρόνως. Με εκείνο τον τρόπο, η περιστροφή αποθεμάτων έχει πραγματοποιήσει αυτόματο με την ελάχιστη απόσταση ταξιδιού forklifts.

 

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 4

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινισμένες εικόνες

 

Όνομα Ράφι αποθηκών εμπορευμάτων Υλικό Χάλυβας
Επίπεδα ραφιών 2~15 σειρές ανά να τοποθετήσει σε ράφι τη μονάδα Χρώμα (Κώδικας RAL) πράσινος, πορτοκαλής, μπλε, κίτρινος, κ.λπ.
Όρθιο ύψος πλαισίων 2500mm~15000mm Ικανότητα βάρους 500~3000kg ανά επίπεδο
Πλάτος ακτίνων 1000mm~3900mm Βάθος 700mm~1500mm
Τελειώστε Σκόνη που ντύνεται εποξική για την πρόληψη διάβρωσης
Χρήση Αποθήκευση Cargos
Συσκευασία Πλαστική ταινία τεντωμάτων, ζαρωμένο έγγραφο, χαρτοκιβώτια, ξύλινοι φραγμοί, κλουβιά, και λουρίδες μετάλλων, κ.λπ.
Εξαρτήματα Μπουλόνια και καρύδια, όρθιοι προστάτες, γέφυρες, κ.λπ.
Πιστοποίηση RMI/AS4084-2012 ΤΟ /CE/ ISO9001
Χρόνος παράδοσης 7~25 ημέρες σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής
Συνέλευση & εγκατάσταση Οι λεπτομερείς οδηγίες συνελεύσεων είναι διαθέσιμες

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 6

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 8

Κύρια συστατικά

1.  Στήλη

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 10

2. Ακτίνα κιβωτίων

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 12

 

3. Ακτίνα βημάτωνβασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 14

 

4. Γέφυρα καλωδίων

α. μμένη γέφυρα με τον καταρράκτη

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 16

 

β. γέφυρα βημάτων με τον καταρράκτη

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 18

  

5. Εξαρτήματα ασφάλειας

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 20

Πιστοποιήσεις

Ironstone έχει κερδίσει τις επαγγελματικές εξεταστικές πιστοποιήσεις ραφιών αποθήκευσης χάλυβα στο πανεπιστήμιο MONASH για τα πρότυπα δοκιμής AS4084-2012 καθώς επίσης και τη δοκιμή πιστοποίησης ρ-σημαδιών SEIZMIC INC στις ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, μερικά άλλα έγγραφα όπως ISO9001, CE, SGS η έκθεση ελεγκτή προμηθευτών κ.λπ., είναι όλες που πιστοποιούνται Ironstone.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τα ράφια και τα ράφια χωρίς οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα.

 

Certifocation ρ-σημάδια

 

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 22

 

AS4084 πιστοποίηση

 

 βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 24

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Δίνουμε υψηλή προσοχή στη συσκευασία των ραφιών με την επαγγελματική τυλίγοντας μηχανή, για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια της μεγάλης απόστασης αποστολής. Η ειδική απαίτηση για τη συσκευασία είναι διαθέσιμη. Ο τρόπος των συσκευασιών χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά την πλαστική ταινία τεντωμάτων, το ζαρωμένο έγγραφο, τους ξύλινους φραγμούς, τα κλουβιά, και τις λουρίδες μετάλλων, κ.λπ. για τα μαζικά υλικά, τα κιβώτια χαρτοκιβωτίων και τις παλέτες που χρησιμοποιούνται για τα εξαρτήματα. Κάνουμε επίσης τις προσαρμοσμένες συσκευασίες ως απαιτήσεις των πελατών.

 

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 26 

Οι υπηρεσίες μας

Pre-sale υπηρεσία & υπηρεσία μεταπώλησης


1. Σχεδιασμός προγράμματος & υποστήριξη βελτιστοποίησης
Ironstone έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς σχεδίου που είναι πεπειραμένοι στην προσφορά σας των βέλτιστων λύσεων αποθήκευσης για τη βελτιστοποίηση της ροής σας υλικού και πληροφοριών. Με βάση το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαμόρφωση υπολογιστών, και το σχέδιο λογισμικού CAD, έχουμε παράσχει επιτυχώς χιλιάδες λύσεις αποθήκευσης.

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 28

 

 

2. Υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος
Ironstone παρέχει την υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος, όλα τα σχέδια & τα βίντεο συνελεύσεων θα μεταφέρονταν στους πελάτες μας για την εύκολη εγκατάσταση, εάν τα συστήματα αποθήκευσης των πελατών φαίνονται περίπλοκα και σύμφωνα με την ιδιαίτερη αίτηση, Ironstone μπορούν να αποστείλουν τους μηχανικούς εγκαταστάσεων για να καθοδηγήσουν ότι συγκεντρώστε και εγκαταστήστε τα συστήματα ραφιών σας στην περιοχή.

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 30

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 32

  • Ironstone η εφαρμοσμένη μηχανική αποθήκευσης που ιδρύεται το 1999, με 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εξοπλισμών αποθήκευσης, είναι μια κύριοι ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ συστημάτων αποθήκευσης για τη λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων.
  • Είμαστε ειδικευμένοι στο σχέδιο και την παραγωγή του βασανισμού παλετών, να τοποθετήσουμε σε ράφι αποθήκευσης, Cantilever του ραφιού, των συστημάτων ημιωρόφων, των ραδιο συστημάτων σαϊτών, ASRS, κ.λπ.
  • Ironstone παρέχει τη ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, του συμβούλου, της κατασκευής, της εγκατάστασης, της τεχνικών καθοδήγησης και της συντήρησης.
  • Ironstone είναι καλά - γνωστός για την ανώτερη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία. Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση ISO9001, CE, AS4084: το 2012, το ρ-σημάδι και συμμορφώνονται με το FEM, πρότυπα SEMA.
  • Πάνω από 20 έτη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία, αμερικανική αγορά, είμαστε υπερήφανοι για να πούμε ότι Ironstone παρέχει πάντα τα πρώτης τάξεως συστήματα και την υπηρεσία αποθήκευσης σε όλο τον πελάτη.
  • Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας στην Κίνα! Ελπίδα θα έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε με σας.

 

Περιπτώσεις προγράμματος
Έχουμε συμπληρώσει τα προγράμματα στην ξένη αγορά, όπως τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική κ.λπ. και το λαμβανόμενο ιδιαίτερα έπαινο από τους πελάτες μας.

 

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 34

 

Ironstone ομάδα ομάδας
Ironstone εστίαση ομάδων στην παροχή υψηλή - ποιότητα που βασανίζει & να τοποθετήσουμε σε ράφι λύση αποθήκευσης και σχετικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας, είμαστε βέβαιοι για να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Η αποστολή Ironstone της ομάδας πρόκειται να είσαι μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη, καινοτόμος επιχείρηση που παρέχει στα καλύτερες προϊόντα, τις λύσεις, και τη εξυπηρέτηση πελατών εφικτή στη βιομηχανία σήμερα μια δέσμευση για την τρέχουσα βελτίωση.

 

βασανισμός ροής βαρύτητας βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων μεσαίας ισχύος 36

FAQ

Εξετάζει εσείς μπορεί να φροντίσει για:


Q1: Τα ράφια που παράγονται όλα από την επιχείρησή σας;
Α1: Ναι! Είμαστε μια ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ απολαμβάνοντας πάνω από 20 έτη εμπειρίας, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το βασανισμό παλετών, να τοποθετήσουν σε ράφι, τη ραδιο σαΐτα, Cantilever, τον ημιώροφο, κ.λπ. Όλα τα προϊόντα είναι 100% που παράγονται από μας με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.
  
Q2: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται;
A2: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Jiangning, Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu, Κίνα, κοντά στο λιμένα του Ναντζίνγκ, κατάλληλο για την παράδοση και τη ναυτιλία. Περίπου οι εγκαταστάσεις παραγωγής 90.000 sqm επιτρέπουν μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής και μια σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

 

 

Q3: Ποια πιστοποίηση τα προϊόντα σας που περνούν;
A3: Είμαστε πιστοποιημένη επιχείρηση ISO9001. Τα συστήματα ραφιών σχεδιάζονται αυστηρά και παράγονται βασισμένος στο CE και RMI/AS4084: τα πρότυπα του 2012 για την αποθήκευση rac, συμμορφώνονται με τα πρότυπα FEM και SEMA.


Q4: Πόσο καιρό για την περίοδο εξουσιοδότησής σας;
A4: Αντέχουμε οικονομικά 10 έτη ασφαλιστικές υπηρεσίες εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής όλων των προϊόντων βασανισμού. Για οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα που προκάλεσαν από τον τυχαίο αντίκτυπο, θα παράσχουμε τα ελεύθερα μέρη για την αντικατάσταση.
 
Q5: Είστε ικανοί να παρέχετε την υπηρεσία εγκαταστάσεων;
A4: Ναι! Έχουμε την ώριμη ομάδα εγκαταστάσεων με την πλούσια εμπειρία προγράμματος. Για μερικές περίπλοκες περιπτώσεις, ο μηχανικός μας θα μπορούσε να έρθει στην περιοχή προγράμματος και να βοηθήσει τους πελάτες για την εργασία εγκαταστάσεων εάν είναι απαραίτητο. Κανονικά, μπορούμε να προσφέρουμε τις λύσεις στα προβλήματά σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητός και τηλεοπτικός.
  
Εάν οποιοιδήποτε να εκδώσουν εσείς ανησυχεί για, αισθάνεται ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με με πριν και μετά από τις πωλήσεις.

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.:: 86-025-52198849

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα