Αρχική Σελίδα

Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένη το 1998, Ironstone η Α.Ε. αποθήκευσης είναι πολύ επαγγελματικός κατασκευαστής εξοπλισμού αποθήκευσης που προσφέρει την πλήρη υπηρεσία συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου συστημάτων αποθήκευσης, την κατασκευή, την αποστολή και την εγκατάσταση, η οποία βοηθά τους πελάτες μας να πάρουν τη βέλτιστες λύση και τη διαχείριση αποθηκών εμπορευμάτων.

 

Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση (πρότυπα RMI) στις Ηνωμένες Πολιτείες και περασμένη σχετική δοκιμή (πρότυπα AS4084-2012) στην Αυστραλία. Επομένως, η ποιότητα των προϊόντων μας είναι εξασφαλισμένη. Μέχρι τώρα, έχουμε βοηθήσει τους πελάτες μας χτίσαμε πολλά επιτυχή συστήματα αποθήκευσης αλλά δεν λάβαμε ποτέ οποιεσδήποτε καταγγελίες. Δείχνει ότι είμαστε αξιόπιστοι για να στηριχθούμε.

 

Ironstone τα μέλη εστιάζουν στην παροχή των ραφιών & να τοποθετήσουν σε ράφι υψηλού - ποιότητα και υψηλή υπηρεσία για τους πελάτες μας. Αν και δεν είμαστε η μεγαλύτερη λύση αποθήκευσης παρέχοντας την επιχείρηση, δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να παρέχουμε το καλύτερες προϊόν και την υπηρεσία, η οποία είναι πάντα ο στόχος που εργαζόμαστε για! Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων είκοσι ετών, 80% των πελατών μας έχουν επιστρέψει για την επιχείρηση επανάληψης με μας.

 

Η αποστολή Ironstone της αποθήκευσης ανώνυμη πρόκειται να είσαι μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη, καινοτόμος επιχείρηση που παρέχουν το καλύτερο προϊόν, λύση, και υπηρεσία. Μέχρι στιγμής, έχουμε αφιερωθεί στη βιομηχανία για πάνω από είκοσι έτη, αλλά δεν σταματάμε ποτέ για να κάνουμε τις βελτιώσεις.

 

Μας αφήστε έχτισε τα ράφια αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων σας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!!

1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Αριθμός Υπαλλήλων : 101~200

Ετήσιες πωλήσεις : $50 Million- US$100 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 80% - 90%