Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡάφι ροής χαρτοκιβωτίων

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση

Είμαι Online Chat Now

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση
Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση

Μεγάλες Εικόνας :  Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Ironstone
Πιστοποίηση: ISO9001,ISO14001,CE,AS4084,etc.
Αριθμό μοντέλου: Μεσαίας ισχύος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 μονάδες
Τιμή: $45.00 - $75.00/Units
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος με τη διαφανή πλαστική ταινία τεντωμάτων και το ζαρωμένο έγγραφο
Δυνατότητα προσφοράς: 600 μονάδα/μονάδες ανά Εβδομάδα

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση

περιγραφή
Τύπος: Σύστημα ροής χαρτοκιβωτίων Υλικό: Χάλυβας
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προστασία διάβρωσης Χρήση: Βιομηχανική αποθήκευση
Βάθος: 10004500mm Ικανότητα βάρους: 300-800kg
Πλάτος: 10003000mm Ύψος: 25007500mm
Επεξεργασία επιφάνειας προϊόντων: Υψηλός - επίστρωμα ποιοτικών εποξικό ηλεκτροστατικό σκονών Σχέδιο προϊόντων και κώδικας παραγωγής: Ασφάλεια προτύπου AS4084 σε Αυστραλό και FEM10.202 στην Ευρώπη
Χρώμα προϊόντων: RAL5017 (μπλε κυκλοφορίας), RAL2004 (πορτοκάλι), RAL7034 (ανοικτό γκρι), κ.λπ. Πιστοποιητικά επιχείρησης: AS4084 δοκιμή σε Αυστραλό, ISO9001-14001, το CE, κ.λπ.
Λιμένας: Λιμένας του Ναντζίνγκ

Επισκόπηση

 

Το σύστημα ραφιών ροής παλετών (επίσης αποκαλούμενο παλέτα ζωντανή) είναι μια ιδανική λύση στις με γρήγορο ρυθμό εγκαταστάσεις αποθηκών εμπορευμάτων ή αποθήκευσης που εξετάζουν το φθαρτό προϊόν, χρησιμοποιώντας πλήρως το δεδομένο διάστημα αποθήκευσης. Σε ένα σύστημα ραφιών ροής παλετών, οι παλέτες αποθηκεύονται στις κεκλιμένες παρόδους που εξοπλίζονται με τις ράγες ροής ή τις διαδρομές κυλίνδρων, οι οποίες υποστηρίζουν και επιτρέπουν στις παλέτες για να κυλήσουν κάτω από μια πλευρά στο τέλος επιλογής ένα προς ένα μέσω της βαρύτητας. Ο διάδρομος επιλογής παραμένει πάντα πλήρως εφοδιασμένος δεδομένου ότι οι παλέτες ήπια «ρέουν» στη θέση, που επιτρέπει το γρήγορο και αποδοτικό κύκλο εργασιών καταλόγων. Μετά από πρώτος-In&First-έξω την αρχή (FIFO), αυτό το σύστημα ραφιών ροής παλετών προσφέρει την αυξανόμενη πυκνότητα αποθήκευσης, την αυτόματη περιστροφή αποθεμάτων, το χωρίς προβλήματα χειρισμό προϊόντων και τη γρήγορη επιλογή παλετών. Ενεργώντας όπως έναν μεταφορέα με μια δομή ραφιών, αυτά τα ράφια εγγυώνται μια ασφαλή και ασφαλή διαχειριζόμενη πομπή με την κράτηση των υπαλλήλων μακρυά από τα επικίνδυνα forklifts.

 

Adantages

 

1. Υψηλή ρυθμοαπόδοση: Τα συστήματα αποθήκευσης ροής παλετών παρέχουν το βελτιωμένο κατευθείαν τεθειμένο και inventroy κύκλο εργασιών. Μόλις τοποθετηθεί το προϊόν στο σύστημα, «αυτόματα» κινεί προς τα εμπρός να απαιτήσει το λιγότερο χειρισμό του προϊόντος.

 

2. Ιδανική λύση στα χρονικά -χρόνος-sensitve προϊόντα: _παλέτα ροή βασανίζω sytems επι:τρέπω για γρήγορος παλέτα επι:λέγω υπακούω FIFO κανόνας που είμαι τέλειος για φθαρτός στοιχείο.

3. Βελτιωμένη πυκνότητα αποθήκευσης: Το ζωντανό σύστημα βασανισμού παλετών έχει τη μεγάλη χωρητικότητα υψηλής πυκνότητας δεδομένου ότι μόνο δύο διάδρομοι είναι απαραίτητοι για τη φόρτωση και την εκφόρτωση προϊόντων.

4. Εξοικονομητικός χρόνου: Το ράφι ροής παλετών εκμεταλλεύεται τη βαρύτητα για να κινήσει τα φορτία παλετών στις κλιμένες παρόδους που είναι γρηγορότερο, αποδοτικό και εξοικονομητικό χρόνου.

5. Ασφαλέστερη λειτουργία: Τα συστήματα αποθήκευσης ροής παλετών μειώνουν πολύ τη χρήση των forklifts και τη δυνατότητα της ζημίας προϊόντων που προσφέρει ένα ασφαλέστερο λειτουργικό περιβάλλον.

 

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 0Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 2

Διαμόρφωση συστημάτων

 

Οι παλέτες φορτώνονται επάνω στις σταθερές παρόδους των κεκλιμένων κυλίνδρων βαρύτητας που τίθενται σε μια σταθερή κλίση. Όταν μια παλέτα λαμβάνεται από το πρόσωπο επιλογής, η επόμενη παλέτα κυλά στη θέση, με το απόθεμα ξαναγεμίσματος που φορτώνεται στο αντίθετο (ανώτερο) όριο της παρόδου. Μετά από μια πρώτη -/πρώτα - έξω αρχή, η περιστροφή αποθεμάτων είναι επομένως αυτόματη με την ελάχιστη forklift απόσταση ταξιδιού φορτηγών.

 

 Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 4

 

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες

 

 

 

Όνομα Ράφι ραφιών ροής παλετών Υλικό Χάλυβας
Επίπεδα ραφιών 2~12 σειρές ανά να τοποθετήσει σε ράφι τη μονάδα Χρώμα Γκρίζος, άσπρος, μαύρος, μπλε, κ.λπ.
Ύψος 1500mm~5000mm Ικανότητα βάρους 150~800kg ανά ράφι
Πλάτος 1000mm~2700mm Βάθος 400mm~1200mm
Τελειώστε Εποξική ντυμένη σκόνη πρόληψη forcorrosion
Χρήση Αποθήκευση Cargos
Συσκευασία Πλαστική ταινία τεντωμάτων, ζαρωμένο έγγραφο, χαρτοκιβώτια, ξύλινοι φραγμοί, κλουβιά, και λουρίδες μετάλλων, κ.λπ.
Πιστοποίηση RMI/AS4084-2012 ΤΟ /CE/ ISO9001
Χρόνος παράδοσης 7~25 ημέρες σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής
Συγκεντρώστε & εγκατάσταση Οι λεπτομερείς οδηγίες συνελεύσεων είναι διαθέσιμες

 

 Σαν σύστημα αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας με την κατάλληλη διαδικασία υλικού χειρισμού, τα συστήματα βασανισμού ροής παλετών χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλές περιοχές όπως οι εφαρμογές ψυκτήρων, οι παραγωγές προϊόντων και μερικά μεγάλα κέντρα διανομής.

  
Κύρια συστατικά

1.  Στήλη

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 6

2. Ακτίνα κιβωτίων

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 8

 

3. Ακτίνα βημάτωνΡοή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 10

 

4. Γέφυρα καλωδίων

α. μμένη γέφυρα με τον καταρράκτη

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 12

 

β. γέφυρα βημάτων με τον καταρράκτη

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 14

  

5. Εξαρτήματα ασφάλειας

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 16

Πιστοποιήσεις

Ironstone έχει κερδίσει τις επαγγελματικές εξεταστικές πιστοποιήσεις ραφιών αποθήκευσης χάλυβα στο πανεπιστήμιο MONASH για τα πρότυπα δοκιμής AS4084-2012 καθώς επίσης και τη δοκιμή πιστοποίησης ρ-σημαδιών SEIZMIC INC στις ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, μερικά άλλα έγγραφα όπως ISO9001, CE, SGS η έκθεση ελεγκτή προμηθευτών κ.λπ., είναι όλες που πιστοποιούνται Ironstone.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τα ράφια και τα ράφια χωρίς οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα.

 

Certifocation ρ-σημάδια

 

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 18

 

AS4084 πιστοποίηση

 

 Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 20

Συσκευασία & ναυτιλία

Δίνουμε υψηλή προσοχή στη συσκευασία των ραφιών με την επαγγελματική τυλίγοντας μηχανή, για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια της μεγάλης απόστασης αποστολής. Η ειδική απαίτηση για τη συσκευασία είναι διαθέσιμη. Ο τρόπος των συσκευασιών χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά την πλαστική ταινία τεντωμάτων, το ζαρωμένο έγγραφο, τους ξύλινους φραγμούς, τα κλουβιά, και τις λουρίδες μετάλλων, κ.λπ. για τα μαζικά υλικά, τα κιβώτια χαρτοκιβωτίων και τις παλέτες που χρησιμοποιούνται για τα εξαρτήματα. Κάνουμε επίσης τις προσαρμοσμένες συσκευασίες ως απαιτήσεις των πελατών.

 

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 22 

Οι υπηρεσίες μας

Pre-sale υπηρεσία & υπηρεσία μεταπώλησης


1. Σχεδιασμός προγράμματος & υποστήριξη βελτιστοποίησης
Ironstone έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς σχεδίου που είναι πεπειραμένοι στην προσφορά σας των βέλτιστων λύσεων αποθήκευσης για τη βελτιστοποίηση της ροής σας υλικού και πληροφοριών. Με βάση το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαμόρφωση υπολογιστών, και το σχέδιο λογισμικού CAD, έχουμε παράσχει επιτυχώς χιλιάδες λύσεις αποθήκευσης.

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 24

 

 

2. Υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος
Ironstone παρέχει την υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος, όλα τα σχέδια & τα βίντεο συνελεύσεων θα μεταφέρονταν στους πελάτες μας για την εύκολη εγκατάσταση, εάν τα συστήματα αποθήκευσης των πελατών φαίνονται περίπλοκα και σύμφωνα με την ιδιαίτερη αίτηση, Ironstone μπορούν να αποστείλουν τους μηχανικούς εγκαταστάσεων για να καθοδηγήσουν ότι συγκεντρώστε και εγκαταστήστε τα συστήματα ραφιών σας στην περιοχή.

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 26

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 28

  • Ironstone η εφαρμοσμένη μηχανική αποθήκευσης που ιδρύεται το 1999, με 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εξοπλισμών αποθήκευσης, είναι μια κύριοι ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ συστημάτων αποθήκευσης για τη λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων.
  • Είμαστε ειδικευμένοι στο σχέδιο και την παραγωγή του βασανισμού παλετών, να τοποθετήσουμε σε ράφι αποθήκευσης, Cantilever του ραφιού, των συστημάτων ημιωρόφων, των ραδιο συστημάτων σαϊτών, ASRS, κ.λπ.
  • Ironstone παρέχει τη ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, του συμβούλου, της κατασκευής, της εγκατάστασης, της τεχνικών καθοδήγησης και της συντήρησης.
  • Ironstone είναι καλά - γνωστός για την ανώτερη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία. Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση ISO9001, CE, AS4084: το 2012, το ρ-σημάδι και συμμορφώνονται με το FEM, πρότυπα SEMA.
  • Πάνω από 20 έτη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία, αμερικανική αγορά, είμαστε υπερήφανοι για να πούμε ότι Ironstone παρέχει πάντα τα πρώτης τάξεως συστήματα και την υπηρεσία αποθήκευσης σε όλο τον πελάτη.
  • Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας στην Κίνα! Ελπίδα θα έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε με σας.

 

Περιπτώσεις προγράμματος
Έχουμε συμπληρώσει τα προγράμματα στην ξένη αγορά, όπως τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική κ.λπ. και το λαμβανόμενο ιδιαίτερα έπαινο από τους πελάτες μας.

 

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 30

 

Ironstone ομάδα ομάδας
Ironstone εστίαση ομάδων στην παροχή υψηλή - ποιότητα που βασανίζει & να τοποθετήσουμε σε ράφι λύση αποθήκευσης και σχετικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας, είμαστε βέβαιοι για να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Η αποστολή Ironstone της ομάδας πρόκειται να είσαι μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη, καινοτόμος επιχείρηση που παρέχει στα καλύτερες προϊόντα, τις λύσεις, και τη εξυπηρέτηση πελατών εφικτή στη βιομηχανία σήμερα μια δέσμευση για την τρέχουσα βελτίωση.

 

Ροή βαρύτητας συστημάτων ροής χαρτοκιβωτίων που βασανίζει τη βιομηχανική αποθήκευση 32

FAQ

Εξετάζει εσείς μπορεί να φροντίσει για:


Q1: Τα ράφια που παράγονται όλα από την επιχείρησή σας;
Α1: Ναι! Είμαστε μια ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ απολαμβάνοντας πάνω από 20 έτη εμπειρίας, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το βασανισμό παλετών, να τοποθετήσουν σε ράφι, τη ραδιο σαΐτα, Cantilever, τον ημιώροφο, κ.λπ. Όλα τα προϊόντα είναι 100% που παράγονται από μας με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.
  
Q2: Πού η επιχείρησή σας βρίσκεται;
A2: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Jiangning, Ναντζίνγκ, επαρχία Jiangsu, Κίνα, κοντά στο λιμένα του Ναντζίνγκ, κατάλληλο για την παράδοση και τη ναυτιλία. Περίπου οι εγκαταστάσεις παραγωγής 90.000 sqm επιτρέπουν μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής και μια σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

 

 

Q3: Ποια πιστοποίηση τα προϊόντα σας που περνούν;
A3: Είμαστε πιστοποιημένη επιχείρηση ISO9001. Τα συστήματα ραφιών σχεδιάζονται αυστηρά και παράγονται βασισμένος στο CE και RMI/AS4084: τα πρότυπα του 2012 για την αποθήκευση rac, συμμορφώνονται με τα πρότυπα FEM και SEMA.


Q4: Πόσο καιρό για την περίοδο εξουσιοδότησής σας;
A4: Αντέχουμε οικονομικά 10 έτη ασφαλιστικές υπηρεσίες εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής όλων των προϊόντων βασανισμού. Για οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα που προκάλεσαν από τον τυχαίο αντίκτυπο, θα παράσχουμε τα ελεύθερα μέρη για την αντικατάσταση.
 
Q5: Είστε ικανοί να παρέχετε την υπηρεσία εγκαταστάσεων;
A4: Ναι! Έχουμε την ώριμη ομάδα εγκαταστάσεων με την πλούσια εμπειρία προγράμματος. Για μερικές περίπλοκες περιπτώσεις, ο μηχανικός μας θα μπορούσε να έρθει στην περιοχή προγράμματος και να βοηθήσει τους πελάτες για την εργασία εγκαταστάσεων εάν είναι απαραίτητο. Κανονικά, μπορούμε να προσφέρουμε τις λύσεις στα προβλήματά σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κινητός και τηλεοπτικός.
  
Εάν οποιοιδήποτε να εκδώσουν εσείς ανησυχεί για, αισθάνεται ελεύθερος να έρθει σε επαφή με με με πριν και μετά από τις πωλήσεις.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.:: 86-025-52198849

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα