Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΡάφι ροής χαρτοκιβωτίων

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων

Είμαι Online Chat Now

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων
Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων

Μεγάλες Εικόνας :  Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Ironstone
Πιστοποίηση: ISO9001,ISO14001,CE,AS4084,etc.
Αριθμό μοντέλου: Μεσαίας ισχύος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 μονάδες
Τιμή: $45.00 - $75.00/Units
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασμένος με τη διαφανή πλαστική ταινία τεντωμάτων και το ζαρωμένο έγγραφο
Δυνατότητα προσφοράς: 600 μονάδα/μονάδες ανά Εβδομάδα

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων

περιγραφή
Τύπος: Σύστημα ροής χαρτοκιβωτίων Υλικό: Χάλυβας
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προστασία διάβρωσης Χρήση: Βιομηχανική αποθήκευση
Βάθος: 10004500mm Ικανότητα βάρους: 300-800kg
Πλάτος: 10003000mm Ύψος: 25007500mm
Επεξεργασία επιφάνειας προϊόντων: Υψηλός - επίστρωμα ποιοτικών εποξικό ηλεκτροστατικό σκονών Σχέδιο προϊόντων και κώδικας παραγωγής: Ασφάλεια προτύπου AS4084 σε Αυστραλό και FEM10.202 στην Ευρώπη
Χρώμα προϊόντων: RAL5017 (μπλε κυκλοφορίας), RAL2004 (πορτοκάλι), RAL7034 (ανοικτό γκρι), κ.λπ. Πιστοποιητικά επιχείρησης: AS4084 δοκιμή σε Αυστραλό, ISO9001-14001, το CE, κ.λπ.
Λιμένας: Λιμένας του Ναντζίνγκ

 

Περιγραφή

 

Τα συστήματα ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων σχεδιάζονται για τα χαρτοκιβώτια (όχι παλέτες) που αποθηκεύονται και που επιλέγονται σε μια βάση FIFO (πρώτος-In&First-έξω). Όπως τα ράφια ροής παλετών, τα χαρτοκιβώτια είναι επίσης αποθηκεύονται στις κεκλιμένες διαδρομές με τους κυλίνδρους ή τις μεταφέρουσες ρόδες. Όταν ένα χαρτοκιβώτιο αφαιρείται από το μέτωπο, αυτό πίσω από το θα γλιστρήσει αμέσως επάνω για να πάρει τη θέση του, που εξασφαλίζει αυτόματη περιστροφή αποθεμάτων και που αυξάνει την αποδοτικότητα επιλογής. Χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα για να κινήσει τον κατάλογο εμπρός, το σύστημα ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων προσφέρει πολλά οφέλη πέρα από στατικό να τοποθετήσει σε ράφι συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης ροής της δουλειάς, της παραγωγικότητας, της ακρίβειας και των χαμηλότερων αρχικών και λειτουργικών δαπανών, μαζί με την αυξανόμενες ασφάλεια υπαλλήλων και την άνεση. Επιπλέον, τα συστήματα αυτών των ραφιών είναι διαθέσιμα στα διάφορα μεγέθη και μπορούν να προσαρμόσουν στα διάφορα προϊόντα από τις περίεργος-διαμορφωμένες περιπτώσεις, χαρτοκιβώτια, δοχεία, το κ.λπ. που κάνει τα εμπορεύματα παραμένει καλύτερα οργανωμένο και ευπρόσιτο, αυτή η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τη γραμμή συνελεύσεων, την επιλογή διαταγής και την περιοχή αποστολών και μπορεί επίσης να προστεθεί στα υπάρχοντα εκλεκτικά συστήματα βασανισμού παλετών.

 Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 0

Πλεονεκτήματα

 

   

α. διαστημική αποταμίευση: Η ζωντανή αποθήκευση χαρτοκιβωτίων είναι ένα μοναδικό σύστημα αποθήκευση και επιλογή διαταγής, με σκοπό να αυξήσει την αποδοτικότητα διαταγή-επιλογής ενώ επιφάνεια αποταμίευσης.

β. αποδοτικότητα επιλογής: Ζωντανή βαρύτητα χρήσεων αποθήκευσης χαρτοκιβωτίων για να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα πλήρης-και τις διαδικασίες επιλογής διαταγής διάσπαση-χαρτοκιβωτίων.

γ. αποταμίευση εργασίας: Εκμεταλλευμένος τη βαρύτητα, το ράφι αποθήκευσης ροής χαρτοκιβωτίων απαιτεί το λιγότερο υλικό χειρισμό οδηγώντας στη λιγότερη δαπάνη εργατικού δυναμικού.

 

Δ. ευπροσάρμοστος:  Λειτουργώντας σε πρώτη -/πρώτα - έξω βάση (FIFO), το σύστημα αποθήκευσης ροής χαρτοκιβωτίων είναι κατάλληλο για τα γρήγορα προϊόντα κύκλου εργασιών, ομοιογενή προϊόντα με τις μεγάλες ποσότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιοχές.

 

ε. διευθετήσιμος: Μετά από τα έτη εμπειρίας και βελτιστοποίησης, η ζωντανή αποθήκευση χαρτοκιβωτίων ατόμων χάλυβα περιλαμβάνει από ένα ρέοντας πλαίσιο με τους κυλίνδρους και οι οδηγοί που σχεδιάζεται ειδικά για να είναι ρυθμίζουν απλά και εύκολα. Για να συγκεντρώσετε και να αποσυνθέσετε χωρίς οποιαδήποτε μπουλόνια και καρύδια, μπορείτε να ρυθμίσετε με τους ειδικά συνδετήρες για να αλλάξετε το ρέοντας πλαίσιο, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το διάστημα των κυλίνδρων και των οδηγών για να το καταστήσετε κατάλληλο για ποικίλα αγαθά.

 

Διαμόρφωση συστημάτων

 Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 2

Το ράφι αποθήκευσης ροής χαρτοκιβωτίων μπορεί επίσης να είναι ενσωματωμένος και βασανισμός παλετών και μακροχρόνια τοποθετώντας σε ράφι συστήματα έκτασης για να μεγιστοποιήσει τις ανάγκες ικανότητας φόρτωσής σας και την αποδοτικότητα επιλογής σας. Μια σειρά μεταφοράς διαδρομών βαρύτητας συσκεύασε κατάλληλα τα προϊόντα από τους διαδρόμους ξαναγεμίσματος στην επιλογή των προσώπων.

 Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 4

Τα χαρτοκιβώτια φορτώνονται επάνω στις σταθερές παρόδους των κεκλιμένων κυλίνδρων βαρύτητας που τίθενται σε μια σταθερή κλίση. Όταν ένα φορτίο λαμβάνεται από το πρόσωπο επιλογής, ο επόμενος κυλά στη θέση, με το απόθεμα ξαναγεμίσματος που φορτώνεται στο αντίθετο (ανώτερο) όριο της παρόδου. Μετά από έναν πρώτο -/πρώτα - έξω pinciple, η περιστροφή αποθεμάτων είναι επομένως αυτόματη με την ελάχιστη forklift απόσταση ταξιδιού φορτηγών.

 

 

Περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινισμένες εικόνες

Όνομα Ράφι ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων Υλικό Χάλυβας
Επίπεδα ραφιών 2~12 σειρές ανά να τοποθετήσει σε ράφι τη μονάδα Χρώμα Γκρίζος, άσπρος, μαύρος, μπλε, κ.λπ.
Ύψος 1500mm~5000mm Ικανότητα βάρους 150~800kg ανά ράφι
Πλάτος 1000mm~2700mm Βάθος 400mm~1200mm
Τελειώστε Εποξική ντυμένη σκόνη πρόληψη forcorrosion
Χρήση Αποθήκευση Cargos
Συσκευασία Πλαστική ταινία τεντωμάτων, ζαρωμένο έγγραφο, χαρτοκιβώτια, ξύλινοι φραγμοί, κλουβιά, και λουρίδες μετάλλων, κ.λπ.
Πιστοποίηση RMI/AS4084-2012 ΤΟ /CE/ ISO9001
Χρόνος παράδοσης 7~25 ημέρες σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής
Συγκεντρώστε & εγκατάσταση Οι λεπτομερείς οδηγίες συνελεύσεων είναι διαθέσιμες

 Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 6

 

 

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 8

 

 

Κύρια συστατικά

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 10

2. Ακτίνα κιβωτίων

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 12

 

3. Ακτίνα βημάτωνΜεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 14

 

4. Γέφυρα καλωδίων

1)Μμένη γέφυρα με τον καταρράκτη

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 16

2)Γέφυρα βημάτων με τον καταρράκτη

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 18

5. Εξαρτήματα ασφάλειας

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 20

Πιστοποιήσεις

Ironstone έχει κερδίσει τις επαγγελματικές εξεταστικές πιστοποιήσεις ραφιών αποθήκευσης χάλυβα στο πανεπιστήμιο MONASH για τα πρότυπα δοκιμής AS4084-2012 καθώς επίσης και τη δοκιμή πιστοποίησης ρ-σημαδιών SEIZMIC INC στις ΗΠΑ.
Εν τω μεταξύ, μερικά άλλα έγγραφα όπως ISO9001, CE, SGS η έκθεση ελεγκτή προμηθευτών κ.λπ., είναι όλες που πιστοποιούνται Ironstone.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τα ράφια και τα ράφια χωρίς οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα.

 

Certifocation ρ-σημάδια

 

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 22

 

AS4084 πιστοποίηση

 

 Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 24

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Δίνουμε υψηλή προσοχή στη συσκευασία των ραφιών με την επαγγελματική τυλίγοντας μηχανή, για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια της μεγάλης απόστασης αποστολής. Η ειδική απαίτηση για τη συσκευασία είναι διαθέσιμη. Ο τρόπος των συσκευασιών χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά την πλαστική ταινία τεντωμάτων, το ζαρωμένο έγγραφο, τους ξύλινους φραγμούς, τα κλουβιά, και τις λουρίδες μετάλλων, κ.λπ. για τα μαζικά υλικά, τα κιβώτια χαρτοκιβωτίων και τις παλέτες που χρησιμοποιούνται για τα εξαρτήματα. Κάνουμε επίσης τις προσαρμοσμένες συσκευασίες ως απαιτήσεις των πελατών.

 

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 26 

 

Οι υπηρεσίες μας

Pre-sale υπηρεσία & υπηρεσία μεταπώλησης


1. Σχεδιασμός προγράμματος & υποστήριξη βελτιστοποίησης
Ironstone έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς σχεδίου που είναι πεπειραμένοι στην προσφορά σας των βέλτιστων λύσεων αποθήκευσης για τη βελτιστοποίηση της ροής σας υλικού και πληροφοριών. Με βάση το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαμόρφωση υπολογιστών, και το σχέδιο λογισμικού CAD, έχουμε παράσχει επιτυχώς χιλιάδες λύσεις αποθήκευσης.

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 28

 

 

2. Υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος
Ironstone παρέχει την υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος, όλα τα σχέδια & τα βίντεο συνελεύσεων θα μεταφέρονταν στους πελάτες μας για την εύκολη εγκατάσταση, εάν τα συστήματα αποθήκευσης των πελατών φαίνονται περίπλοκα και σύμφωνα με την ιδιαίτερη αίτηση, Ironstone μπορούν να αποστείλουν τους μηχανικούς εγκαταστάσεων για να καθοδηγήσουν ότι συγκεντρώστε και εγκαταστήστε τα συστήματα ραφιών σας στην περιοχή.

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 30 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 32

  • Ironstone η εφαρμοσμένη μηχανική αποθήκευσης που ιδρύεται το 1999, με 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εξοπλισμών αποθήκευσης, είναι μια κύριοι ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ συστημάτων αποθήκευσης για τη λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων.
  • Είμαστε ειδικευμένοι στο σχέδιο και την παραγωγή του βασανισμού παλετών, να τοποθετήσουμε σε ράφι αποθήκευσης, Cantilever του ραφιού, των συστημάτων ημιωρόφων, των ραδιο συστημάτων σαϊτών, ASRS, κ.λπ.
  • Ironstone παρέχει τη ΜΙΑΣ ΣΤΑΣΗΣ λύση αποθήκευσης αποθηκών εμπορευμάτων, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, του συμβούλου, της κατασκευής, της εγκατάστασης, της τεχνικών καθοδήγησης και της συντήρησης.
  • Ironstone είναι καλά - γνωστός για την ανώτερη ποιότητα και την άριστη υπηρεσία. Τα προϊόντα μας έχουν την πιστοποίηση ISO9001, CE, AS4084: το 2012, το ρ-σημάδι και συμμορφώνονται με το FEM, πρότυπα SEMA.
  • Πάνω από 20 έτη στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία, αμερικανική αγορά, είμαστε υπερήφανοι για να πούμε ότι Ironstone παρέχει πάντα τα πρώτης τάξεως συστήματα και την υπηρεσία αποθήκευσης σε όλο τον πελάτη.
  • Χαιρετίστε την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας στην Κίνα! Ελπίδα θα έχουμε μια πιθανότητα να συνεργαστούμε με σας.

Περιπτώσεις προγράμματος


Έχουμε συμπληρώσει τα προγράμματα στην ξένη αγορά, όπως τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική κ.λπ. και το λαμβανόμενο ιδιαίτερα έπαινο από τους πελάτες μας.

 

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 34

Ironstone ομάδα ομάδας

 

Ironstone εστίαση ομάδων στην παροχή υψηλή - ποιότητα που βασανίζει & να τοποθετήσουμε σε ράφι λύση αποθήκευσης και σχετικές υπηρεσίες για τους πελάτες μας, είμαστε βέβαιοι για να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Η αποστολή Ironstone της ομάδας πρόκειται να είσαι μια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του πελάτη, καινοτόμος επιχείρηση που παρέχει στα καλύτερες προϊόντα, τις λύσεις, και τη εξυπηρέτηση πελατών εφικτή στη βιομηχανία σήμερα μια δέσμευση για την τρέχουσα βελτίωση.

 

Μεσαίας ισχύος προστασία διάβρωσης ραφιών ροής χαρτοκιβωτίων 36

 

 

FAQ

Εξετάζει εσείς μπορεί να φροντίσει για:


Q1: Τα ράφια που παράγονται όλα από την επιχείρησή σας;
Α1: Ναι, είμαστε μια ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ με πάνω από 20 έτη εμπειρίας, τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν το βασανισμό παλετών, να τοποθετήσουν σε ράφι, τη ραδιο σαΐτα, Cantilever, τον ημιώροφο, κ.λπ. Όλα τα προϊόντα είναι 100% που παράγονται από μας.
 
Q2: Πού επιχείρηση βρίσκεστε;
A2: Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην περιοχή Jiangning, Ναντζίνγκ, Jiangsu, Κίνα, κοντά στο λιμένα του Ναντζίνγκ, βολικά για την παράδοση. 90,000sqm εγκαταστάσεις παραγωγής, τα οποία επιτρέπουν μια ισχυρή ικανότητα παραγωγής και μια σταθερή ποιότητα.
 
Q3: Ποια πιστοποίηση τα προϊόντα σας που περνούν;
A3: Είμαστε πιστοποιημένη επιχείρηση ISO9001. Το σύστημα ραφιών σχεδιάζεται αυστηρά και παράγεται βασισμένος στο CE και RMI/AS4084: τα πρότυπα του 2012 για το ράφι αποθήκευσης, συμμορφώνονται με τα πρότυπα FEM και SEMA.
 
Q4 πόσο καιρό για την περίοδο εξουσιοδότησής σας;
A4: Αντέχουμε οικονομικά τις ασφαλιστικές υπηρεσίες εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής 10 ετών όλων των προϊόντων βασανισμού. Οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα που προκάλεσαν από τον τυχαίο αντίκτυπο, θα παράσχουμε τα ελεύθερα μέρη για την αντικατάσταση.
 
Q5: Είστε ικανοί να παρέχετε την υπηρεσία εγκαταστάσεων;
A4: Έχουμε την ώριμη ομάδα εγκαταστάσεων με την πλούσια εμπειρία προγράμματος. Για μερικές περίπλοκες περιπτώσεις, ο μηχανικός μας θα μπορούσε να έρθει στην περιοχή προγράμματος και να βοηθήσει τους πελάτες για την εργασία εγκαταστάσεων. Κανονικά, μπορούμε να προσφέρουμε τη λύση για το πρόβλημά σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του όχλου και του βίντεο
  
Οποιοιδήποτε να εκδώσουν εσείς είναι εάν η ανησυχία για, αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με με με πριν και μετά από τις πωλήσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.:: 86-025-52198849

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα