Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒιομηχανικός βασανισμός αποθήκευσης

Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων

Είμαι Online Chat Now

Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων

Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων

Μεγάλες Εικόνας :  Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: ironstone
Πιστοποίηση: American Teardrop pallet racking
Αριθμό μοντέλου: βαρέων καθηκόντων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Τιμή: $15.00/Sets >=1 Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: Η πλαστική ταινία τεντωμάτων, ταινία αεροφυσαλίδων, λουρίδα μετάλλων, ζάρωσε το έγγραφο, κ.λπ.
Δυνατότητα προσφοράς: 35000 τόνος/τόνοι ανά Έτος

Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων

περιγραφή
Τύπος: Αμερικανικός βασανισμός παλετών δακρυ'ων Υλικό: Χάλυβας
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Προστασία διάβρωσης Χρήση: Ράφι αποθηκών εμπορευμάτων
Βάθος: 1.53.0mm Ικανότητα βάρους: 500~4000kgs/layer
Πλάτος: 700mm Ύψος: 14500mm
Χρήση: αποθήκευση αποθηκών εμπορευμάτων Τελειώστε το χρώμα: Μπλε (RAL5017), πορτοκάλι (RAL2004), γκρι (RAL7034), κίτρινο (RAL1037)
Assembly&Installation: Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη Πιστοποιήσεις: Ρ-σημάδια, AS4084, ISO9001, CE, κ.λπ.
Εξοπλισμοί υλικού χειρισμού: Ποικίλο Forklifts Διαθέσιμα εξαρτήματα: Γέφυρες καλωδίων, προστάτης στηλών, ράγες φρουράς, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας: Ηλεκτροστατικό επίστρωμα σκονών Λιμένας: Λιμένας της Σαγκάη

Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 0
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 2
Προδιαγραφή
Στοιχείο
Ράφι παλετών δακρυ'ων
Θέση προέλευσης
Κίνα
 
Jiangsu
Εμπορικό σήμα
ironstone
Πρότυπος αριθμός
βαρέων καθηκόντων
Τύπος
Αμερικανικός βασανισμός παλετών δακρυ'ων
Υλικό
Χάλυβας
Χαρακτηριστικό γνώρισμα
Προστασία διάβρωσης
Χρήση
Ράφι αποθηκών εμπορευμάτων
Πιστοποίηση
Αμερικανικός βασανισμός παλετών δακρυ'ων
Βάθος
1.53.0mm
Ικανότητα βάρους
500~4000kgs/layer
Πλάτος
700mm
Ύψος
14500mm
Χρήση
αποθήκευση αποθηκών εμπορευμάτων
Τελειώστε το χρώμα
Μπλε (RAL5017), πορτοκάλι (RAL2004), γκρι (RAL7034), κίτρινο (RAL1037)
Assembly&Installation
Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη
Πιστοποιήσεις
Ρ-σημάδια, AS4084, ISO9001, CE, κ.λπ.
Εξοπλισμοί υλικού χειρισμού
Ποικίλο Forklifts
Διαθέσιμα εξαρτήματα
Γέφυρες καλωδίων, προστάτης στηλών, ράγες φρουράς, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας
Ηλεκτροστατικό επίστρωμα σκονών
Κύρια συστατικά
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 4
1.Column
 
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 6

2. Ακτίνα κιβωτίων

 
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 8

Ακτίνα βημάτων

 
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 10
3. Μμένη γέφυρα με τον καταρράκτη
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 12
Γέφυρα βημάτων με τον καταρράκτη
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 14
4. Εξαρτήματα ασφάλειας
 
Πιστοποιήσεις
Ironstone έχει κερδίσει τις επαγγελματικές εξεταστικές πιστοποιήσεις ραφιών αποθήκευσης χάλυβα στο πανεπιστήμιο MONASH για τα πρότυπα δοκιμής AS4084-2012 καθώς επίσης και τη δοκιμή πιστοποίησης ρ-σημαδιών SEIZMIC INC στις ΗΠΑ. Εν τω μεταξύ, μερικά άλλα έγγραφα όπως ISO9001, CE, SGS η έκθεση ελεγκτή προμηθευτών κ.λπ., είναι όλες που πιστοποιούνται Ironstone. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε τα ράφια και τα ράφια χωρίς οποιοδήποτε ποιοτικό πρόβλημα.
 
Πιστοποίηση ρ-σημαδιών
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 16
AS4084 πιστοποίηση
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 18
Υπηρεσίες
Pre-sale υπηρεσία & υπηρεσία 1 μεταπώλησης. Ironstone υποστήριξης σχεδιασμού & βελτιστοποίησης προγράμματος έχει τους επαγγελματικούς μηχανικούς σχεδίου που είναι πεπειραμένοι στην προσφορά σας των βέλτιστων λύσεων αποθήκευσης για τη βελτιστοποίηση της ροής σας υλικού και πληροφοριών. Με βάση το σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, τη διαμόρφωση υπολογιστών, και το σχέδιο λογισμικού CAD, έχουμε παράσχει επιτυχώς χιλιάδες λύσεις αποθήκευσης.
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 20
2. Ironstone υποστήριξης εγκαταστάσεων προγράμματος παρέχει την υποστήριξη εγκαταστάσεων προγράμματος, όλα τα σχέδια & τα βίντεο συνελεύσεων θα μεταφέρονταν στους πελάτες μας για την εύκολη εγκατάσταση. Εάν τα συστήματα αποθήκευσης των πελατών μας φαίνονται περίπλοκα και σύμφωνα με την ιδιαίτερη αίτηση, Ironstone μπορεί να αποστείλει τους μηχανικούς εγκαταστάσεων για να καθοδηγήσει ότι συγκεντρώστε και εγκαταστήστε τα συστήματα ραφιών σας στην περιοχή.
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 22
Φωτογραφίες πελατών
Έχουμε συμπληρώσει τα προγράμματα στην ξένη αγορά, όπως τις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ταϊλάνδη, την Αργεντινή, τη Νότια Αφρική κ.λπ. και το λαμβανόμενο ιδιαίτερα έπαινο από τους πελάτες μας.
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 24
Συσκευασία & παράδοση
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 26
Επαγγελματική συσκευασία & γρήγορη παράδοση
Δίνουμε υψηλή προσοχή στη συσκευασία των ραφιών με την επαγγελματική τυλίγοντας μηχανή, για να εξασφαλίσουμε ασφάλεια της μεγάλης απόστασης αποστολής. Η ειδική απαίτηση για τη συσκευασία είναι διαθέσιμη. Ο τρόπος των συσκευασιών χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά την πλαστική ταινία τεντωμάτων, το ζαρωμένο έγγραφο, τους ξύλινους φραγμούς, τα κλουβιά, και τις λουρίδες μετάλλων, κ.λπ. για τα μαζικά υλικά, τα κιβώτια χαρτοκιβωτίων και τις παλέτες που χρησιμοποιούνται για τα εξαρτήματα. Κάνουμε επίσης τις προσαρμοσμένες συσκευασίες ως απαιτήσεις των πελατών.
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 28
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 30
Η πλαστική ταινία τεντωμάτων, ταινία αεροφυσαλίδων, λουρίδα μετάλλων, ζάρωσε το έγγραφο, κ.λπ.
Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 32
Η επιχείρησή μας είναι ένας από τους επαγγελματικούς βασανίζοντας κατασκευαστές συστημάτων στην Κίνα. Ειδικευόμαστε στην παροχή των διάφορων συστημάτων εξοπλισμού αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένου του βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων, του βιομηχανικού βασανισμού, του κινητού βασανισμού, να τοποθετήσουμε σε ράφι, του ημιωρόφου αποθηκών εμπορευμάτων, cantilever του βασανισμού, του φορτηγού παλετών, του ραφιού φόρου, της ζωντανής αποθήκευσης και άλλων. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζουν τη λογική δομή, το μοντέρνο σχέδιο, την αξιόπιστη ποιότητα, και την υψηλή σταθερότητα. Επομένως χρησιμοποιούνται ευρέως για την αποθήκευση ή το χειρισμό των αγαθών από τα λογιστικές κέντρα, τις αποθήκες εμπορευμάτων, τις υπεραγορές, τα γραφεία, τις βιβλιοθήκες, κ.λπ. Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στη σημαντικότερη ζώνη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας του Ναντζίνγκ, κοντά στον αερολιμένα, την εθνική οδό, και έναν θαλάσσιο λιμένα. Η κατάλληλη μεταφορά μας βοηθά για να μειώσει το κόστος παραγωγής μας, καθώς επίσης και το κόστος αποστολών προϊόντων σας. Από την καθιέρωσή μας το 1991, έχουμε αφιερωθεί στην παροχή του υψηλής ποιότητας βασανισμού παλετών, του κινητού βασανισμού, το βιομηχανικό τοποθετώντας σε ράφι, και άλλο εξοπλισμό αποθήκευσης σε μια ανταγωνιστική τιμή. Προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό, έχουμε λάβει μια σειρά μέτρων ελέγχου ποιότητας και δαπανών. Παραδείγματος χάριν, χρησιμοποιούμε το το κύλισμα, τη συγκόλληση προστατευτικών καλυμμάτων αερίου του CO2, την αντι οξύδωση, parkerizing και άλλες τεχνολογίες προγενέστερης επεξεργασίας κατά παραγωγή βαρέων καθηκόντων να τοποθετήσουμε σε ράφι μας, του βασανισμού παλετών, κ.λπ. Παρέχουμε επίσης τη ειδική εκπαίδευση για το προσωπικό μας για να τους βοηθήσουμε να κατέχουν κάθε ικανότητα κατασκευής, βελτίωση κατά συνέπεια της αποδοτικότητας παραγωγής και διάσωση του κόστους εργασίας. Επιπλέον, δίνουμε πολλή προσοχή στο κτήριο εμπορικών σημάτων και την καινοτομία προϊόντων, επενδύοντας πολύς στην κατάρτιση των μηχανικών μας έρευνας και ανάπτυξης για να βελτιώσουν οι δεξιότητές τους. Τώρα, η ομάδα μας είναι σε θέση των συστημάτων μια ευρεία ποικιλία μοντέρνης και αποθήκευσης πρακτικής για τους πελάτες μας. Τα ειδικά αιτήματά σας μπορούν επίσης να ικανοποιήσουν. Με τις προσπάθειες, έχουμε περάσει ISO9001: η πιστοποίηση του 2000 και τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα AS4084-2012. Επιτρέπει σε μας για να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε αγορά.
Για να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, έχουμε καθιερώσει πλήρες pre-sales και μεταπωλήσεων σύστημα υπηρεσιών. Μπορούμε να σας προσφέρουμε τα δείγματα του βιομηχανικού βασανισμού, του βασανισμού αποθηκών εμπορευμάτων και του κινητού βασανισμού σε δωρεάν. Εάν έχετε τοποθετήσει μια διαταγή, θα παράσχουμε σε σας τις εφεδρείες που φορούν τα μέρη για τα συστήματα αποθήκευσής σας. Επιπλέον τα όλα προϊόντα μας έρχονται με μια πέντε ετών εξουσιοδότηση, έτσι μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς στο επίλυση οποιουδήποτε πρόβλημα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Η προσπάθειά μας εκτιμάται από τους πελάτες μας και ο βασανισμός μόνος-υποστήριξης, ο βασανισμός αποθηκών εμπορευμάτων μας, ο βιομηχανικός βασανισμός και ο βασανισμός παλετών είναι καλά - λαμβανόμενος σε περισσότερες από 40 χώρες, όπως οι ΗΠΑ, Καναδάς, αυστραλιανά, τη Νέα Ζηλανδία, την Ευρώπη, την Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.
Βαρέων καθηκόντων κατάλληλο σύστημα βασανισμού παλετών ύφους δακρυ'ων 34
FAQ
1. Το cWho είναι εμείς;
Το W're μια ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ με πάνω από 20 έτη δοκιμάζει στον εξοπλισμό και τη λύση αποθήκευσης. Είμαστε βασισμένοι σε Jiangsu, Κίνα, έναρξη από το 2012, πωλούμε στην εγχώρια αγορά (41,20%), Βόρεια Αμερική (20,30%), μέση ανατολή (6,90%), Νοτιοανατολική Ασία (6,10%), Νότια Αμερική (5,50%), δυτική Ευρώπη (3,90%), Κεντρική Αμερική (2,80%), νότια Ευρώπη (2,40%), Αφρική (2,20%), Νότια Ασία (2,20%), Ωκεανία (2,00%), ανατολική Ασία (1,60%), Ανατολική Ευρώπη (1,50%), βόρεια Ευρώπη (1,40%). Υπάρχουν συνολικοί περίπου 101-200 άνθρωποι στο γραφείο μας.

2. Πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε την ποιότητα;
Πάντα ένα δείγμα προπαραγωγής πριν από τη μαζική παραγωγή.
Πάντα τελική επιθεώρηση πριν από την αποστολή.

3.What μπορείτε να αγοράσετε από μας;
Ράφι παλετών, να τοποθετήσει σε ράφι, Cantilever ράφι, ράφι αποθήκευσης, ημιώροφος, ραδιο σαΐτα, ASRS και ούτω καθεξής.

4. Γιατί θα έπρεπε να αγοράσετε από μας όχι από άλλους προμηθευτές;
1. Βελτιστοποίηση 2 σχεδίου. Εξεταστική πιστοποίηση 3 ποιότητας των προϊόντων. Γρήγορη παράδοση 4. Ανταγωνιστική τιμή 5. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος 6. 15 έτη εμπειρίας στην εξαγωγή 7. Υποστήριξη 8 εγκατάστασης. Επαγγελματικός προμηθευτής ραφιών αποθήκευσης

5. Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε;
Αποδεκτοί όροι παράδοσης: ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, CFR, CIF, EXW, DDP, DDU.
Αποδεκτό νόμισμα πληρωμής: ΔΟΛ ΗΠΑ, ΕΥΡ, CNY.
Αποδεκτός τύπος πληρωμής: T/T, L/C, μετρητά, μεταβίβαση.
Γλώσσα προφορική: Αγγλικά, κινεζικά, ισπανικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά.
 
6. Πόσο καιρό για την περίοδο εξουσιοδότησής σας;
Αντέχουμε οικονομικά τις ασφαλιστικές υπηρεσίες εξουσιοδότησης και διάρκειας ζωής 10 ετών όλων των προϊόντων βασανισμού. Οποιαδήποτε ποιοτικά ζητήματα που προκάλεσαν από τον τυχαίο αντίκτυπο, θα παράσχουμε τα ελεύθερα μέρη για την αντικατάσταση.
 
7: Είστε ικανοί να παρέχετε την υπηρεσία εγκαταστάσεων;
Έχουμε την ώριμη ομάδα εγκαταστάσεων με την πλούσια εμπειρία προγράμματος. Για μερικές περίπλοκες περιπτώσεις, ο μηχανικός μας θα μπορούσε να έρθει στην περιοχή προγράμματος και να βοηθήσει τους πελάτες για την εργασία εγκαταστάσεων. Κανονικά, μπορούμε να προσφέρουμε τη λύση για το πρόβλημά σας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του όχλου και του βίντεο    Οποιοιδήποτε να εκδώσουν εσείς είναι εάν η ανησυχία για, αισθάνεται ελεύθερη να έρθει σε επαφή με με μας πριν και μετά από τις πωλήσεις.
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ.:: 86-025-52198849

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα